Waarom Ledverlichtingdeals.nl

Zoals de naam ledverlichtingdeals.nl al doet vermoeden, bent u bij ons verzekerd van de beste deals voor LED verlichting. Wij garanderen de beste deals omdat besparing en duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel staat. Vandaar dat wij ook met de volle 110% achter ons product staan. Met LED verlichting zijn wij én u milieubewust bezig, en omdat wij iedereen willen aansporen om gebruik te maken van LED verlichting bent u bij ons verzekerd van de laagste prijs.

“Ledverlichtingdeals.nl, de beste deals voor LED verlichting”

Tot 5 jaar garantie

Bij ledverlichtingdeals.nl staat kwaliteit voorop. De verlichting is vervaardigd uit de beste en meest betrouwbare materialen en onderdelen. Doordat wij uitsluitend topkwaliteit producten leveren bent u bij ons verzekerd tot 5 jaar garantie op al uw LED verlichting.

Korte levertijd

Bij ledverlichtingdeals.nl hanteren wij een zéér korte levertijd. U kunt uw online bestelling namelijk al binnen 1-3 werkdagen in huis verwachten. Hebben wij uw product niet op voorraad? Ook dan kunnen wij u nog een korte levertijd garanderen. Ledverlichtingdeals.nl heeft namelijk diverse grote magazijnen gevestigd door heel Nederland. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat u alsnog binnen een aantal dagen uw pakket thuisbezorgd heeft gekregen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen bij één van onze 4 afhaalpunten in Nederland. Dit kunt u aangeven bij het bestellen op de webshop, kort voordat u het afrekenproces ingaat.

Laagste prijsgarantie

Bij ledverlichtingdeals streven we ernaar de goedkoopste te zijn in ons product/assortiment. Daarom dragen wij uit dat u bij ons de laagste prijsgarantie heeft! Vind u onverhoopt ergens toch hetzelfde product voor een lagere prijs? Meld het dan direct bij ons; wij passen onze prijs aan, plus, u krijgt een extra korting voor de melding. Vraag naar de voorwaarden voor meer informatie.