Garantie & retourbeleid

Retourneren

U heeft het recht uw complete bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Binnen deze 14 dagen dient u de bestelling naar ons te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten weer gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden van de bestelling van uw adres naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Indien u een gedeelte van de bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet vergoed. De kosten voor het retour zenden van uw adres naar onze webwinkel zijn ook in dit geval voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ledverlichtingdeals.nl geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info@ledverlichtingdeals.nl.

In het geval dat het product beschadigd is óf wanneer de verpakking dermate meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, kunnen wij een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en houd er rekening mee dat deze bij het retour zenden goed verpakt is.

Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending op uw rekening, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Uitzonderingen op het retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is van kracht op de volgende producten:
  • Producten die op maat zijn gemaakt of geknipt. Denk hierbij aan een kabel of snoer.

Garantie

Heeft u een product op ledverlichtingdeals.nl besteld dat binnen de garantietermijn defect is gegaan of mankementen vertoont? Binnen de garantieperiode bent u er van verzekerd dat reparaties of problemen kosteloos door ons worden opgelost. Indien vervanging of reparatie niet mogelijk is, krijgt u de gehele aankoopprijs door ons vergoed. De verzendkosten van uw adres naar ledverlichtingdeals.nl worden niet door ons vergoed en zijn dus voor uw eigen rekening. U kunt er immers zelf voor kiezen om het product op te sturen of af te leveren op een van onze adressen.

In geval van garantie dient u rekening te houden met de onderstaande voorwaarden. Indien er sprake is van minimaal één van de volgende situaties, kunt u geen aanspraken maken op de garantie:

  • Nalatig onderhoud of onoordeelkundig gebruik;
  • Beschadiging door het niet of onjuist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing;
  • Beschadiging;
  • Slijtage;
  • Niet laten monteren door een elektricien.

Een retourzending dient aangemeld te zien via onze mail.

Twenteweg 4a

7544XS Enschede

info@ledverlichtingdeals.nl

085-7609361

KvK: 68279507

BTW nr: NL857373080B01